Kangasarvonta- voittajalle laitettu viestiä

Uncategorized

arvonta 1

Kangasarvonta on ohi, ihanan paljon tuli osallistujakommentteja ja myös huomioita nettisivujen toimivuudesta eri laitteilla. Kiitos näistä ❤

Kommentoi tämän blogitekstin alle jotain uusista nettisivuistani. Kehitysideoita, onnistumisia, jotain muuta? Kommentoimalla blogiani olet mukana tämän yllä näkyvän kangaspaketin arvonnassa. Jokainen kangas on 1,2m korkea ja kankaita on yhteensä 4,8m!

Arvonta päättyy su 22.10.2017 klo 18.00. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

142 kommenttia artikkeliin ”Kangasarvonta- voittajalle laitettu viestiä

 1. Tosi selkeät nää sun sivut! Ja ah miten saa kuolata näitä sun kuoseja. Vaikka maailmassa on paljon kuoseja niin suosikit on kyllä sun tekemiä ja aina kieli pitkällä saa odottaa uusia 😉 Kiitos ❤

  Tykkää

 2. Kauniit ja toimivat sivut. Ilokseni huomasin, että kankaan yläpuolella oli maininta sen myyntipaikasta. Kaikissanei ollut vuosilukua, se olis aika mukava tieto ja linkitys ko. kankaasta kertovaan blogitekstiisi voisi olla myös hyödyllinen.

  Lumousta odotellessa ❤

  Tykkää

 3. Sivut toimivat hyvin puhelimella ja erityisesti kooste kankaista houkuttaa kaupoille. Linkitys kaavasta löytyvään tekstiin toisi lisää tarinaa kankaisiin.

  Tykkää

 4. Mukana arvonnassa! Tietokoneella näytti tosi hyvältä mutta puhelimella meni hiukan sekaisin mistä alkoi uusi juttu ja vanha loppui, mutta tosi kiva että jokainen kuosi on esiteltynä!

  Tykkää

 5. Oi näitä kaikkia ihania kankaita. ❤ Minulla on monta suosikkikuosia Gulduselta , joista olen vaatteita tehnyt itselleni. Kukkakuosit varsinkin ovat kauniita. Onnea uudelle nettisivustolle!

  Tykkää

 6. Hienot ja selkeät sivut. Ihan mielettömiä kuoseja olet tehnyt, ei voi kuin ihastella! Tosi mainio tuo kuosien esittely eri väriversioineen, ja jälleenmyyjälistaus on myös hyvä.
  Paljon onnea uusille sivuille!

  Tykkää

 7. Kännykän cromella sivut on hyvät. Joskus törmää sivuihin jotka ei toimi kännykkä versiossa kuin kehnosti mutta nämä toimii. Teet ihania kuoseja ja jokainen on kaunis 😍

  Tykkää

 8. Oih, aloitin opiskelut ja lompakon nyörit on kolmen lapsen äidillä hieman tiukassa tällaisten herkkujen suhteen. Olet mahtava kuosisuunittelija ja rakastunut moneen kuosiisi. Jatka samaan malliin ja mukavaa syksyn jatkoa! 😍

  Tykkää

 9. Niin ja kotisivut toimii Androidilla vallan mallikkaasti, ei moitittavaa. Joissain blogeissa ongelmaa komenttien kanssa, mutta tässä ei sitäkään, vaikka pohja samalta näyttääkin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s